Tijdens persoonlijke coachingssessies gaan we aan de slag met jou thema's. Of deze nu gaan over werk, privé, relaties, het omgaan met je hoogsensitiviteit, het vinden van balans, of het optimaal benutten van jouw ware potentieel; het doel is altijd bewustwording, groei en persoonlijke effectiviteit en het resultaat is balans, energie, voldoening & (een gevoel van) vrijheid!

De focus ligt altijd op wie jij bent en wat voor jou werkt. Mijn rol als coach hierin is om een stukje mee te wandelen op je pad en je te inspireren en motiveren om alles uit jezelf te halen. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten, zodat je kunt werken & leven op jouw manier en onder jouw voorwaarden.

HSP
Ben je hooggevoelig, hoogsensitief, een HSP? Dan pik je veel signalen op uit je omgeving en heeft je omgeving veel invloed. Op je energie, je stemming, je gedrag, of de keuzes die je maakt. Hoe houd je je als hoogsensitief persoon staande? Hoe neem je ruimte in en begrens je jezelf?

En ben je dan ook nog eens een hoogsensitieve high sensation seeker, dan heb je júist behoefte aan prikkels & afleiding, maar óók aan die rust en me-time. Hoe dan??

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP coach kan ik je helpen om ervoor te zorgen dat je optimaal functioneert en krijg je concrete handvatten om van je hoogsensitiviteit van een last een kracht te maken, waardoor je meer balans, energie en voldoening ervaart.

Uitgebreid kleurenpalet
Tijdens de sessies maak ik naast traditionele coaching gebruik van een uitgebreide mix van tools die ik in de loop der jaren in diverse opleidingen heb geleerd, denk aan; mindfulness & visualisatie, human design (work in progress!), EFT, heartmath en mediumschap. Het werken met een combinatie van body & mind maakt dat blokkades (vastgezette energie in je lichaam) weer gaan stromen.

Live of online
Onze afspraken vinden plaats in mijn praktijk in Lelystad en na onze eerste afspraak, de intake, bepalen we samen een eventueel vervolg. Indien gewenst kunnen we de coaching ook per Skype of Zoom inplannen.

Tarieven
De kosten voor een sessie zijn EUR 140,- en een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Adres
Den Essenburg 20
8219 BG Lelystad (vanaf februari 2020)
info@sparkletrainingcoaching.nl

Scroll naar top