Boek een sessie - SPARKLE. Work inspired. Live inspired

Work & Life 

Coaching

 

Tijdens persoonlijke coachingssessies gaan we aan de slag met jou thema's. Of deze nu gaan over werk, privé, relaties, het omgaan met je hoogsensitiviteit, het optimaal benutten van jouw ware potentieel; het doel is altijd bewustwording, groei en persoonlijke effectiviteit en het resultaat is balans, energie, voldoening & (een gevoel van) vrijheid!

De focus ligt altijd op wie jij bent en wat voor jou werkt. Mijn rol als coach hierin is om een stukje mee te wandelen op je pad en je te inspireren en motiveren om alles uit jezelf te halen. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten, zodat je kunt werken & leven op jouw manier en onder jouw voorwaarden.

Uitgebreid kleurenpaletTijdens de sessies maak ik naast traditionele coaching gebruik van een uitgebreide mix van tools die ik in de loop der jaren in diverse opleidingen heb geleerd, denk aan; KATA, mindfulness & visualisatie, human design, EFT, heartmath en mediumschap. Het werken met een combinatie van body & mind maakt dat blokkades (vastgezette energie in je lichaam) weer gaan stromen.

LIVE OF ONLINE

Onze afspraken vinden plaats in mijn praktijk in Lelystad en na onze eerste afspraak, de intake, bepalen we samen een eventueel vervolg. Indien gewenst kunnen we de coaching ook per Skype of Zoom inplannen.

TARIEVEN

De kosten voor een sessie zijn:
EUR 75,- per uur voor particulieren
EUR 90,- per uur (excl. BTW) voor ondernemers, ZZP'ers en bedrijven

(ZZP'ers kunnen een coachingstraject onder scholingskosten/persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken van hun bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW verkrijg je terug via de omzetbelasting.)

Scroll naar top