Een GRATIS Clarity Call voor jou als gedreven intuïtieve professional als je je volle potentieel wil benutten en zelf de regie wil nemen in je werk & leven. 

Zit jij als gedreven intuïtieve professional (met een baan of eigen bedrijf) in een werksituatie die niet volledig aansluit bij jou en je (sensitieve) talenten?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft?

Voelt het wel eens als rondjes rijden op een rotonde, omdat je maar geen keuzes kunt maken over de belangrijke dingen die je in je leven bezig houden?

Snak je naar balans, energie, voldoening & (een gevoel van) vrijheid?
Ik help je graag om een strategie te bepalen waarmee je dat bereikt!
Steeds meer gedreven intuïtieve professionals lopen vast in het werk dat ze doen & leven dat ze leiden. Je bent ergens ingerold (studie, relatie, het familiebedrijf van je ouders, ...) en het gaat goed. Je bent multi-talented, dus je wilt heel veel, kunt heel veel en doet ook heel veel. En toch knaagt er iets. Je hebt het gevoel dat je er niet uithaalt wat erin zit, je mist zingeving en er ontstaan zo links en rechts en vaker dan je lief is wat 'klachtjes' door een gevoel van stress en misschien zelfs wel uit verveling.

Wil jij: 
 • lijst icoon

  zelf de regie nemen in je leven (zakelijk en privé)?

 • lijst icoon

  alles eruit halen wat erin zit?

 • lijst icoon

  kristalheldere keuzes maken?

 • lijst icoon

  je balans (her)vinden en beter voor jezelf zorgen?

 • lijst icoon

  blind durven te vertrouwen op je gevoel & intuïtie?

 • lijst icoon

  meer vanuit je hart gaan leven dan vanuit je (slimme, analytische) hoofd?

 • lijst icoon

  vaker 'nee' leren zeggen?

 • lijst icoon

  keihard werken én keihard genieten?

Juist omdat jij tot heel veel in staat bent met je intuïtieve talenten, ben je in staat om zelf het werk en leven te creëren dat bij jou past! Waar je energie van krijgt, met mensen waar je energie van krijgt en waar je voldoening uithaalt, omdat je van betekenis bent.

Misschien vallen er door bovenstaande stukjes op z'n plek, of wellicht ontstaan er alleen maar meer vragen.

Laten we bellen!

Tijdens een gratis Clarity Call ontdek je hoe jij de regie (weer) kunt nemen over je leven en je volle potentieel gaat benutten. Resultaat? Werken & leven op jóuw voorwaarden, met meer balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid.

Ik kijk er naar uit om je te spreken! 

Een Clarity Call is geschikt voor gedreven intuïtieve professionals die het verschil willen maken en bereid zijn om stappen te nemen om hun potentieel volledig te benutten. Het gesprek is kosteloos.
Let op: Het aantal gesprekken is beperkt.

Ik kan je helpen in het volgende geval:
1. Je bent een gedreven intuïtieve professional (met een baan of eigen bedrijf) die zelf de verantwoordelijkheid neemt of wil nemen over zijn of haar werk & leven.
2. Je bent bereid om daadwerkelijk stappen te gaan zetten.

3. Je bent pro-actief en ondernemend ingesteld en je wil je intuïtieve talenten inzetten als kracht.

Als je vandaag nog antwoord geeft op onderstaande vragen, dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak!
* Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Gratis Clarity Call

Vul onderstaande vragen in:

 • Laat je telefoonnummer achter, zodat we snel contact kunnen hebben!
 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Scroll naar top