Balans. Energie. Verdieping. Voldoening. En VRIJHEID!

Dát is waar jij naar verlangt. In je werk. In je leven. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat staat voor jou als een paal boven water.

Afgedreven
Dat jij energie krijgt als je doet waar je vuurtje van gaat branden, dat is jou wel duidelijk. Maar dat vuurtje brandt lang niet altijd even sterk. Je bent er een beetje van afgedreven.

Je zit vast in een patroon dat je geen voldoening meer geeft, maar je kan er de vinger niet achter leggen waar dat nou precies aan ligt. Je hebt een mooi gezin, een succesvolle carrière, het ontbreekt je eigenlijk aan niets en toch knaagt er iets.

Wat wil IK?
Je hebt toch een leuk en gelukkig leven? Het gaat je voor de wind. Wat zeur je nou? En tóch zit je vast. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je dagen zien er vaak hetzelfde uit. En steeds vaker fluistert er een stemmetje diep van binnen ‘Is dit het nou?’.

Maar wat wil je dan? Je hebt eigenlijk geen idee! Wel voel je aan alles dat het tijd is voor verandering, vernieuwing, voor nieuwe energie. Maar je hebt geen idee hoe. Je baan zomaar opzeggen is ook geen optie. Je partner ziet je aankomen. Je hebt vaak wel allerlei creatieve ideeën en ingevingen, maar nooit de tijd en de ruimte om daar eens voor te gaan zitten. Laat staan een eerste stap te zetten.

Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt leven in flow en succesvol zijn. Maar...wat betekent succes eigenlijk voor jou? Is dat een financieel doel? Of zit dat meer in een goede werk-privé balans? Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een ander vlak? Is het doorgaan met overleven, of is het tijd om te gaan leven?

Jij realiseert je dat het tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONTDEK jouw why
Waarom doe je wat je doet en zit je waar je zit? Dit is voor mij al meer dan 20 jaar een vraag die me altijd heeft beziggehouden. Zowel in loondienst, als tijdens mijn interim opdrachten en nu als Coach & Trainer nog steeds. En wat houdt ons tegen om de keuzes te maken waar ons hart keihard van gaat kloppen?

Mijn why is nu als Coach & Trainer niet anders dan in de meer dan 15 jaar dat ik als PA en interim in grote corporates werkte. En ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik heb letterlijk werk gemaakt van mijn Why.

Al duurde het bijna 10 jaar voordat ik ook daadwerkelijk de eerste (echte) stap zette. Maar het leverde me al enorm veel op sinds de dag dat ik hem ken. Sinds die dag is het altijd een richtingaanwijzer geweest die me hielp keuzes te maken en dichtbij mezelf te blijven.

En weet je wat het mooie is van het kennen van je why? Het hoeft niet morgen allemaal anders. Dus je kunt je partner echt geruststellen, die baan hoef je niet morgen op te zeggen. Want je why kun je gewoon morgen al toepassen. In je huidige werk. In je leven.

Martine met kristalsteen
Quote Mark Twain

 

Wat levert het op?
Het kennen van je why geeft je een kristalheldere kijk op wie jij bent, waar je staat en waar je gaat. En het levert jou precies die balans, die energie, die (innerlijke) rust, die voldoening, dat plezier en het échte geluk op, waar jij al zo lang naar verlangt.

Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. En om in flow te komen, is het belangrijk om te weten WAAROM je doet wat je doet. Je WHY te kennen. Die why, die ontdek je in deze sessie. Een investering voor even, je richting voor het leven!

De sessie bestaat uit drie delen en vooraf krijg je een huiswerkopdracht toegestuurd. In deel I van de sessie gaan we aan de slag met jouw huiswerk. In deel II ontdekken w jouw werkelijke why en in deel III kijken we hoe je vanaf hier invulling kunt geven aan jouw why. Tijdens de sessie werken met jouw bewuste en onderbewuste, zodat we alle informatie kunnen gebruiken die we nodig hebben om jouw richtingaanwijzer vast te stellen.

 

Praktische Details

 • lijst icoon

  Dit is een 1-op-1 training

 • lijst icoon

  De training is van 9.30 t/m 12.30 uur.

 • lijst icoon

  Follow-up coach call (of Skype) na een maand

 • lijst icoon

  De training vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad of in overleg op een locatie die jouw voorkeur heeft.

 • lijst icoon

  Jouw investering voor deze sessie is €449,- (particulieren incl. BTW, voor ondernemers en organisaties excl. BTW).

En ik hoor je denken; ‘Best even een investering…’.
Klopt! En ja, voor dat geld kun je ook een weekend weg, of shoppen voor je garderobe. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is; wat kost het je als je doorgaat zonder dat er iets verandert?

Ik heb een traject gevolgd bij Martine, omdat ik erachter wilde komen waar ik nu echt energie van krijg, zowel thuis als op mijn werk. Ik twijfelde over mijn werk, waarom kost het mij zoveel energie?

Aan het begin van het traject hebben we mijn ‘Why’ vastgesteld. Wat vind ik nu echt belangrijk, wat zijn mijn drijfveren, waarden? Die why die geeft me echt richting!

En welk werk past nu echt bij mij? Door de persoonlijke coaching, oprechte interesse van Martine en de leuke, leerzame modules van de online training ben ik daar inmiddels achter gekomen en heb besloten me te gaan omscholen. Voor mij een grote stap,  maar een stap waar ik heel veel zin in heb!

Hanneke - Verkoop & Serviceadviseur Bedrijven

Het is ontzettend leuk en inspirerend om met Martine samen te werken. Martine heeft mij echt geholpen met de start van mijn uitdaging, letterlijk en figuurlijk.

Op een heel natuurlijke manier en met veel energie heeft zij mij inzicht gegeven in mijn ‘Why’. Daardoor heb ik de stap durven zetten om het roer om te gooien en er voor te gaan. Martine heeft de kracht om mensen verder te helpen. 

Simone - Manager

Agenda

Maak werk van je Why sessie

6 september 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

13 september 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

20 september 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

27 september 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

4 oktober 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

11 oktober 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

18 oktober 2019

VOL

Maak werk van je Why sessie

1 november 2019

Maak werk van je Why sessie

8 november 2019

Maak werk van je Why sessie

15 november 2019

Maak werk van je Why sessie

22 november 2019

Maak werk van je Why sessie

29 november 2019

Scroll naar top