Maak werk van je why - SPARKLE. Work inspired. Live inspired

Balans. Energie. Voldoening. En (een gevoel van) VRIJHEID!
Dát is waar jij naar verlangt. In je werk. In je leven. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat staat voor jou als een paal boven water.

Afgedreven
Je krijgt energie door datgene te doen waar je vuurtje van gaat branden, dat weet je. Maar dat vuurtje brandt al een tijdje niet. Je bent zelfs afgedreven van jouw inner fire.  Het vuur is een waakvlammetje geworden, dat nog maar flauwtjes brandt. Hoe komt dat?

Je zit vast in een patroon dat geen voldoening geeft, maar je kan er de vinger niet op leggen waar dat nou precies aan ligt. Je hebt een mooi gezin, een succesvolle carrière, het ontbreekt je eigenlijk aan niets en toch knaagt er iets.

Wat wil IK?
De grote vraag: 'Wat wil ik nu écht?' gonst door je hoofd. Soms is- ie even weg…om toch altijd weer op te borrelen en je bezig te houden.

Je wordt er rusteloos van. Waarom ben je niet gewoon heel gelukkig en tevreden? Je hebt toch een leuk leven? Het gaat je toch voor de wind? Wat zeur je nou?

En tóch loop je vast. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je dagen zien er vaak hetzelfde uit. En steeds vaker fluistert er een stemmetje diep van binnen ‘Is dit het nou?'

Kortom, het is tijd voor verandering, vernieuwing, voor nieuwe energie. Maar je hebt geen idee hoe. Je baan zomaar opzeggen is geen optie. Je partner ziet je aankomen.

Richting
Je hebt vaak allerlei creatieve ideeën en ingevingen, maar nooit de tijd en de ruimte genomen om daar eens goed voor te gaan zitten. Laat staan een eerste stap te zetten en iets met die plannen te gaan doen.

Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt in flow leven en succesvol zijn. Maar...wat betekent succes eigenlijk voor jou? Is dat een financieel doel? Een getal onderaan de streep? Of zit dat meer in een goede werk-privé balans? In voldoening en zingeving? Een gevoel van balans en geluk?

Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een ander vlak?

Ga je leven of ga je door met overleven?
Is het doorgaan met overleven, of is het tijd om te gaan leven?

Jij realiseert je dat het nu tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONTDEK jouw why
Waarom doe je wat je doet en zit je waar je zit? Dit is voor mijal meer dan 20 jaar een vraag die me altijd heeft beziggehouden. Zowel in loondienst, als tijdens mijn interim opdrachten en nu als Coach & Trainer nog steeds. En wat houdt ons tegen om de keuzes te maken waar ons hart keihard van gaat kloppen?

Mijn why is nu als Coach & Trainer niet anders dan in de meer dan 15 jaar dat ik als PA in grote corporates werkte. En ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik heb letterlijk werk gemaakt van mijn Why.

Al duurde het bijna 10 jaar voordat ik ook daadwerkelijk de eerste (echte) stap zette. Maar het leverde me al veel op sinds de dag dat ik hem ken. Sinds die dag is het altijd een richtingaanwijzer geweest die me hielp keuzes te maken en dichtbij mezelf te blijven.

En weet je wat het mooie is van het kennen van je why? Het hoeft niet morgen allemaal anders. Dus je kunt je partner echt geruststellen, die baan morgen opzeggen, hoeft niet. Want je why kun je gewoon morgen al toepassen. In je huidige werk. In je leven van nu. In kleine stappen steeds meer leven en werken in lijn met jouw WHY.

Martine met kristalsteen
Quote Mark Twain

 

Wat levert het op?
Het kennen van je why geeft je een kristalheldere kijk op wie jij bent, waar je staat en waar je heen gaat. Het levert jou precies die balans, energie, (innerlijke) rust en voldoening op, waar jij al zo lang naar verlangt.

Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. En om in flow te komen, is het belangrijk om te weten WAAROM je doet wat je doet. Je WHY te kennen. Die why, die ontdek je in deze sessie. Een investering voor even, je richting voor het leven!

De sessie bestaat uit drie delen en vooraf krijg je een huiswerkopdracht toegestuurd. In deel I van de sessie gaan we aan de slag met jouw huiswerk. In deel II ontdekken we jouw werkelijke why en in deel III kijken we hoe je vanaf hier invulling kunt geven aan jouw why. Tijdens de sessie werken met jouw bewuste en onderbewuste, zodat we alle informatie kunnen gebruiken die we nodig hebben om jouw richtingaanwijzer vast te stellen.

 

Praktische Details

 • lijst icoon

  Dit is een 1-op-1 mini-traject, bestaande uit 3 elementen

 • lijst icoon

  Stap 1: Je ontvangt een uitgebeide huiswerkopdracht

 • lijst icoon

  Stap 2: Live (online) sessie van 9.30 t/m 12.30 uur

 • lijst icoon

  Stap 3: Follow-up coach call (Skype of Zoom) na een maand

 • lijst icoon

  De training vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad, of online via Skype of Zoom

 • lijst icoon

  Jouw investering voor deze sessie is € 425,-

En ik hoor je denken; ‘Best even een investering…’.
Klopt! En ja, voor dat geld kun je ook andere dingen doen. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is; wat kost het je als je doorgaat zonder dat er iets verandert?

Ik heb een traject gevolgd bij Martine, omdat ik erachter wilde komen waar ik nu echt energie van krijg, zowel thuis als op mijn werk. Ik twijfelde over mijn werk, waarom kost het mij zoveel energie?

Aan het begin van het traject hebben we mijn ‘Why’ vastgesteld. Wat vind ik nu echt belangrijk, wat zijn mijn drijfveren, waarden? Die why die geeft me echt richting!

En welk werk past nu echt bij mij? Door de persoonlijke coaching, oprechte interesse van Martine en de leuke, leerzame modules van de online training ben ik daar inmiddels achter gekomen en heb besloten me te gaan omscholen. Voor mij een grote stap,  maar een stap waar ik heel veel zin in heb!

Hanneke - Verkoop & Serviceadviseur Bedrijven

Het is ontzettend leuk en inspirerend om met Martine samen te werken. Martine heeft mij echt geholpen met de start van mijn uitdaging, letterlijk en figuurlijk.

Op een heel natuurlijke manier en met veel energie heeft zij mij inzicht gegeven in mijn ‘Why’. Daardoor heb ik de stap durven zetten om het roer om te gooien en er voor te gaan. Martine heeft de kracht om mensen verder te helpen. 

Simone - Manager

Veel dank voor gisteren! Wat ging ik met een andere mindset naar kantoor vanmorgen, ik heb vleugels gekregen. Zo happy!

Linda - Account Manager

Ik heb Martine ontmoet op mijn werk en dat was niet zomaar. 

Ik heb een Why sessie bij haar gevolgd en sinds ik bij Martine ben geweest, weet ik nu precies waarom ik de dingen doe die ik doe en die zo bij mij passen.

Door de sessie kwam ik er ook achter dat ik een belangrijk stuk van mezelf had weggestopt. Nu ik mijn “why” weet, is alles weer gaan stromen.

Martine is open, humoristisch, scherp en energiek maar ook serieus en spiritueel met beide voetjes op de grond. Dankzij het sparkelen met Martine heb ik mijn sparkle ook weer teruggevonden.

Diana - bestuurssecretaresse

Ik ben een blijer mens sinds ik werk heb gemaakt van mijn Why met Martine. Het afgelopen jaar merkte ik dat ik steeds vaker vastliep in mijn werk, maar ik wist niet goed waar dat in zat. Qua omzet had ik geen klagen, maar ik ervaarde een continue strijd met mijzelf: écht blij was ik niet. 

Martine stelt hele goede vragen op het juiste moment, vult ze niet voor je in en luistert goed. Dankzij haar vragen regende het antwoorden en inzichten. Haar kennis, toewijding en fijne energie inspireren mij enorm.

En grappig: mijn Why staat niet eens zo ver af van wat ik al doe. Nu ik dit helder heb, valt alles op zijn plaats. Ik weet precies wat ik wel en niet (meer) wil. En ik weet nu waarom. Ik heb weer leuke ideeën, tijd voor mijzelf en energie genoeg voor gekke plannen. Ik ervaar rust en tegelijkertijd weer plezier en flow op alle vlakken.

Dank je Martine, dat ik deze reis met jou mocht maken!

Irene - Ondernemer

Agenda

Maak werk van je Why sessie

4 september 2020

VOL

Maak werk van je Why sessie

11 september 2020

VOL

Maak werk van je Why sessie

18 september 2020

VOL

Maak werk van je Why sessie

25 september 2020

VOL

Maak werk van je Why sessie

28 september 2020

Maak werk van je Why sessie

2 oktober 2020

VOL

Maak werk van je Why sessie

9 oktober 2020

Maak werk van je Why sessie

23 oktober 2020

Maak werk van je Why sessie

30 oktober 2020

Staat je wensdatum er niet tussen? Of wil je het liefst z.s.m.? Neem even contact op, dan leggen we onze agenda's naast elkaar!

Scroll naar top