Maak werk van je why - SPARKLE. Work inspired. Live inspired

MAAK WERK VAN JE

Why

Balans. Energie. Voldoening. En (een gevoel van) VRIJHEID!
Dát is waar jij naar verlangt. In je werk. In je leven. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat staat voor jou als een paal boven water.

AFGEDREVEN

Je krijgt energie door datgene te doen waar je vuurtje van gaat branden, dat weet je. Maar dat vuurtje brandt al een tijdje niet. Je bent zelfs afgedreven van jouw inner fire.  Het vuur is een waakvlammetje geworden, dat nog maar flauwtjes brandt. Hoe komt dat?

Je zit vast in een patroon dat geen voldoening geeft, maar je kan er de vinger niet op leggen waar dat nou precies aan ligt. Je hebt een mooi gezin, een succesvolle carrière, het ontbreekt je eigenlijk aan niets en toch knaagt er iets.

WAT WIL IK?

De grote vraag: 'Wat wil ik nu écht?' gonst door je hoofd. Soms is- ie even weg…om toch altijd weer op te borrelen en je bezig te houden.

Je wordt er rusteloos van. Waarom ben je niet gewoon heel gelukkig en tevreden? Je hebt toch een leuk leven? Het gaat je toch voor de wind? Wat zeur je nou?

En tóch loop je vast. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je dagen zien er vaak hetzelfde uit. En steeds vaker fluistert er een stemmetje diep van binnen ‘Is dit het nou?'

Kortom, het is tijd voor verandering, vernieuwing, voor nieuwe energie. Maar je hebt geen idee hoe. Je baan zomaar opzeggen is geen optie. Je partner ziet je aankomen.

RICHTING

Je hebt vaak allerlei creatieve ideeën en ingevingen, maar nooit de tijd en de ruimte genomen om daar eens goed voor te gaan zitten. Laat staan een eerste stap te zetten en iets met die plannen te gaan doen.

Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt in flow leven en succesvol zijn. Maar...wat betekent succes eigenlijk voor jou? Is dat een financieel doel? Een getal onderaan de streep? Of zit dat meer in een goede werk-privé balans? In voldoening en zingeving? Een gevoel van balans en geluk?

Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een ander vlak?

GA JE LEVEN oF gA jE dOOR mET oVERLEVEN?

Is het doorgaan met overleven, of is het tijd om te gaan leven?

Jij realiseert je dat het nu tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONTDEK JOUW WHY

Waarom doe je wat je doet en zit je waar je zit? Dit is voor mij een vraag die me al meer dan 20 jaar bezighoudt. Zowel in loondienst, als tijdens mijn interim opdrachten en nu als Coach & Trainer nog steeds. En wat houdt ons tegen om de keuzes te maken waar ons hart keihard van gaat kloppen?

Mijn why is nu als Coach & Trainer niet anders dan in de meer dan 15 jaar dat ik als PA in grote corporates werkte. En ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik heb letterlijk werk gemaakt van mijn Why.

Al duurde het bijna 10 jaar voordat ik ook daadwerkelijk de eerste (echte) stap zette. Maar het leverde me al veel op sinds de dag dat ik hem ken. Sinds die dag is het altijd een richtingaanwijzer geweest die me hielp keuzes te maken en dichtbij mezelf te blijven.

En weet je wat het mooie is van het kennen van je why? Het hoeft niet morgen allemaal anders. Dus je kunt je partner echt geruststellen, die baan morgen opzeggen, hoeft niet. Want je why kun je gewoon morgen al toepassen. In je huidige werk. In je leven van nu. In kleine stappen steeds meer leven en werken in lijn met jouw WHY.

DSC02578

'The two Most Important days in your life are the day you were born and de day you find out Why'

-Mark Twain

 

WAT GAAN WE DOEN EN WAT lEVERT hET oP?

Het kennen van je why geeft je een kristalheldere kijk op wie jij bent, waar je staat en waar je heen gaat. Het levert jou precies die balans, energie, (innerlijke) rust en voldoening op, waar jij al zo lang naar verlangt.

Dit mini-traject bestaat uit drie delen. Vooraf krijg je een uitgebreide huiswerkopdracht toegestuurd waar jij zelf mee aan de slag gaat. Vervolgens hebben we samen een deep dive sessie van ca. een dagdeel en als laatste volgt een follow up via zoom of skype. Tussen het huiswerk, de sessie en de follow-up zit steeds ca. 3 weken doorlooptijd.

Aan het einde van dit mini-traject heb jij helder waar je staat, waar je heen wilt en welke stappen je daarvoor gaat zetten.

Na het mini-traject kun je ervoor kiezen om deze stappen zelfstandig te gaan zetten, of dat samen te doen tijdens een langer traject (4 of 6 maanden), met de garantie dat je in beweging blijft in de richting van jouw doelen.

Die keuze is aan jou. Dit is al een hele praktische eerste stap!

 

PRAKTISCHE DETAILS

 • Logo donkergrijs -01

  Dit is een 1-op-1 mini-traject, bestaande uit 3 elementen

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 1: Je ontvangt een uitgebeide huiswerkopdracht

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 2: Live (online) sessie van 9.30 t/m 12.30 uur

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 3: Follow-up coach call (Skype of Zoom) na een maand

 • Logo donkergrijs -01

  De training vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad, of online via Skype of Zoom

 • Logo donkergrijs -01

  Jouw investering voor dit mini-traject is € 425,-

En ik hoor je denken; ‘Best even een investering…’.
Klopt! En ja, voor dat geld kun je ook heel veel andere dingen doen. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is; wat kost het je als je doorgaat zonder dat er iets verandert?

Ik heb een traject gevolgd bij Martine, omdat ik erachter wilde komen waar ik nu echt energie van krijg, zowel thuis als op mijn werk. Ik twijfelde over mijn werk, waarom kost het mij zoveel energie?

Aan het begin van het traject hebben we mijn ‘Why’ vastgesteld. Wat vind ik nu echt belangrijk, wat zijn mijn drijfveren, waarden? Die why die geeft me echt richting!

En welk werk past nu echt bij mij? Door de persoonlijke coaching, oprechte interesse van Martine en de leuke, leerzame modules van de online training ben ik daar inmiddels achter gekomen en heb besloten me te gaan omscholen. Voor mij een grote stap,  maar een stap waar ik heel veel zin in heb!

Hanneke - Verkoop & Serviceadviseur Bedrijven

Het is ontzettend leuk en inspirerend om met Martine samen te werken. Martine heeft mij echt geholpen met de start van mijn uitdaging, letterlijk en figuurlijk.

Op een heel natuurlijke manier en met veel energie heeft zij mij inzicht gegeven in mijn ‘Why’. Daardoor heb ik de stap durven zetten om het roer om te gooien en er voor te gaan. Martine heeft de kracht om mensen verder te helpen. 

Simone - Manager

Veel dank voor gisteren! Wat ging ik met een andere mindset naar kantoor vanmorgen, ik heb vleugels gekregen. Zo happy!

Linda - Account Manager

Ik heb Martine ontmoet op mijn werk en dat was niet zomaar. 

Ik heb een Why sessie bij haar gevolgd en sinds ik bij Martine ben geweest, weet ik nu precies waarom ik de dingen doe die ik doe en die zo bij mij passen.

Door de sessie kwam ik er ook achter dat ik een belangrijk stuk van mezelf had weggestopt. Nu ik mijn “why” weet, is alles weer gaan stromen.

Martine is open, humoristisch, scherp en energiek maar ook serieus en spiritueel met beide voetjes op de grond. Dankzij het sparkelen met Martine heb ik mijn sparkle ook weer teruggevonden.

Diana - bestuurssecretaresse

Ik ben een blijer mens sinds ik werk heb gemaakt van mijn Why met Martine. Het afgelopen jaar merkte ik dat ik steeds vaker vastliep in mijn werk, maar ik wist niet goed waar dat in zat. Qua omzet had ik geen klagen, maar ik ervaarde een continue strijd met mijzelf: écht blij was ik niet. 

Martine stelt hele goede vragen op het juiste moment, vult ze niet voor je in en luistert goed. Dankzij haar vragen regende het antwoorden en inzichten. Haar kennis, toewijding en fijne energie inspireren mij enorm.

En grappig: mijn Why staat niet eens zo ver af van wat ik al doe. Nu ik dit helder heb, valt alles op zijn plaats. Ik weet precies wat ik wel en niet (meer) wil. En ik weet nu waarom. Ik heb weer leuke ideeën, tijd voor mijzelf en energie genoeg voor gekke plannen. Ik ervaar rust en tegelijkertijd weer plezier en flow op alle vlakken.

Dank je Martine, dat ik deze reis met jou mocht maken!

Irene - Ondernemer

Na vorig jaar de moed te hebben gevonden om het veilige los te laten en de sprong in het diepe - zelfstandig ondernemerschap - te wagen, zag ik allemaal beren op de weg.

De grootste beer bleek ikzelf en dus moest ik daar vooral mee aan slag! Jij kwam op mijn pad omdat je hoogsensitieve ondernemers begeleidt, precies wat ik nodig had. De link die je legde met mijn voorheen narcistische omgeving heeft mij veel duidelijk gemaakt.

Jouw korte traject gaf mij handvatten voor wat ik mag laten gaan en voor welke doelen ik me in moet zetten. Mijn eigen doelen, mijn eigen weg, dicht bij mezelf (wat niet meevalt, want ik blijk erg gevoelig voor omgevingsprikkels) en met de juiste mindset. Jij liet mij praten, liet mij verbindingen leggen en tilde dat alles naar een hoger plan.

Het blijft mijn weg, maar het is fijn als er af en toe een (ook nog heel fijne) gids is die weg wijst!

Kirsten - Zelfstandig Ondernemer

Via Instagram ben ik bij Martine terecht gekomen, ik was benieuwd naar de mogelijkheid om een switch te maken naar ander werk in de toekomst.
 
Ik was vooral nieuwsgierig naar hoe daar te komen en wat ik daarvoor nodig heb.
De huiswerkopdracht was heel leuk om te doen en daardoor voelde ik al snel waar ik energie van kreeg.
 
De sessies met Martine hebben mij meer zekerheid en vertrouwen opgeleverd voor de toekomst en ik heb veel tips van haar ontvangen hoe ik één en ander in gang kan gaan zetten.
 
Martine is spontaan, open, toegankelijk en een hele fijne gesprekspartner. Ik voelde me volledig op mijn gemak bij haar.
 
Lieve Martine, dank voor de leuke samenwerking en we houden contact!
 
Wilmina 

AGENDA

Maak werk van je Why sessie

5 februari 2021

VOL

Maak werk van je Why sessie

12 februari 2021

VOL

Maak werk van je Why sessie

19 februari 2021

VOL

Maak werk van je Why sessie

5 maart 2021

Maak werk van je Why sessie

12 maart 2021

Maak werk van je Why sessie

19 maart 2021

Maak werk van je Why sessie

26 maart 2021

VOL

Staat je gewenste datum er niet tussen? Of wil je het liefst z.s.m.? Neem even contact op, dan leggen we onze agenda's naast elkaar!
E: martine@martinedetroije.nl

Scroll naar top