Follow your dreams or you'll spend the rest of your life working for someone who did.

Martine

Hi! Ik ben Martine. Kick ass goal digger. Dreamer. Soul searcher. Believer. Chrystal Clear Visionairy. Love Rebel. Truth Seeker. Consciousness Creator. Change facilitator. Highly Sensitive Person. Sensation Seeker. Transformator. Coach by heart. Leadership trainer.

IT ALL STARTS WITH WHY

Al vanaf mijn 18e ben ik gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Op die leeftijd kocht ik een cursus 'zelfontwikkeling' en las ik mijn eerste zogenaamde zelfhulpboek van dr. Norman Vincent Peale. Die naam vergeet ik nooit meer. Het lezen van dit boek opende mijn ogen. 'Waarom had ik dit nooit op school geleerd??'.

DSC02578

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben. No matter what. Ik ben een soul digger, maar ook een kickass goal digger. Ik hou van schoppen tegen heilige huisjes, conditioneringen en systemen, maar áltijd met het oog op het hogere doel.

PAK JE ROL & oWN jE sHIT. DAT iS mIJN mOTTO.

Doe wat je te doen hebt en ga ervoor. Sta ervoor. Wat anderen daar dan ook van vinden, welke stemmen er in je hoofd ook tegen je praten en je wellicht anders adviseren.

Wat ik het allerliefste doe is samen met mijn klanten, gedreven intuïtieve professionals (met een baan of eigen bedrijf), op zoek te gaan naar hun ware potentieel. Zodat ze die vervolgens ook daadwerkelijk gaan inzetten en daarmee zelf de regie (weer) nemen in werk & leven. Door niet alleen hun (slimme) hoofd te gebruiken, maar ook te durven vertrouwen hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid te laten spreken. Ik leer ze om krachtige keuzes te maken en te stoppen zich te laten leiden door hun innerlijke criticus of de buitenwereld. Resultaat? Werken & leven op de eigen voorwaarden, met meer balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid!

Dat is de grote WHY in mijn werk.

Ik geloof in een nieuw soort leiderschap. In nieuwe leiders. Laten gebeuren wat er gebeurt is geen optie meer. En ook niet nodig. Jij bent aan zet. Jij maakt de keuzes. Jij bepaalt. Maar daarvoor moet je wel in actie komen.

En laat dat nu precies het thema zijn van alle programma's binnen mijn aanbod. It's time for you to rise!

Leiderschap wordt vaak gezien als iets 'managementachtigs'. Iets voor leiders en managers in grote bedrijven. Maar leiderschap is volgens mij zo 'klein' als; wie ben ik, welke keuzes maak ik elke dag, hoe sta ik in het leven, welke gedachten laat ik toe en hoe creëer ik mijn leven & mijn geluk (noem dat maar klein), tot zo groot als; hoe leid ik als CEO, ondernemer, manager, directeur, mijn team of organisatie en haal ik het beste uit mijn mensen en uit mijn organisatie. Hoe kan dat wat ik doe, wat wij doen, bijdragen aan het grotere geheel en hoe kunnen zowel het grotere geheel als ik vervolgens optimaal van die resultaten genieten?
Als in win-win.Als we weten te shiften van 'ego driven' leiderschap naar 'purpose driven' leiderschap, dan kunnen er nog wel eens hele grote dingen gaan gebeuren. Dat geloof ik niet alleen, dat weet ik zeker!Nieuw leiderschap is durven kijken naar jouw rol in het grotere geheel en daar verantwoordelijkheid voor durven nemen.Wat heb ik te geven, zodat ik ook zo optimaal mogelijk kan ontvangen.
Want is dat ook niet wat jij ten diepste het liefste wil? Leven in Flow. Leven in overvloed? Maar de overvloed alleen maakt je niet per se gelukkig. Het zijn de verdieping, de voldoening en de verbinding die het leven intens mooi maken.
Ben jij een change maker of een crazy one? Gek genoeg om te geloven dat je alles uit het leven kunt halen? Dat je een verschil kunt maken? Ben je klaar om je inner work te doen? Klaar met achieven en klaar om te alignen?Dan sta ik te trappelen om met je aan de slag te gaan! Om jouw transformatie te faciliteren. Let's kick some ass! ;:

DIT BEN IK OOK

 • In het weekend sta ik vaak langs de lijn, mijn zoon droomt van een carrière als voetballer en mag zijn talenten nu al ontwikkelen in de jeugdopleiding van PEC Zwolle...
 • Mijn dochter en ik schijnen nogal op elkaar te lijken, dat is inmiddels ook bevestigd door Apple, sinds zij mijn iPhone kan ontgrendelen via mijn FaceID
 • Nogal wat passies in ons gezin, want mijn (knappe!) bonuszoon heeft de grote droom om één van de volgende succesvolle nederlandse DJ's te worden...
 • In 2004 werd ik in Sevilla ten huwelijk gevraagd door de man met wie ik inmiddels meer dan de helft van mijn leven samen ben...
 • Op ultieme topsportmomenten, tijdens interviews met topsporters of op andere momenten die me raken, houd ik het vaak niet droog...
 • Ik verslind boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap al vanaf de middelbare school...
 • Ik drink graag rood, maar een ijskoude Sauvignon Blanc sla ik ook niet over...
 • Ik ben HSP HSS (zweverig en kick ass united) en het volgen van mijn  intuïtie heeft me eigenlijk altijd de juiste weg gewezen. Zo ook op een dag in september 2000. Het hele verhaal lees je hier.
 • Inmiddels heb ik een tweejarige opleiding intuïtieve ontwikkeling gevolgd en is mijn intuïtie een vaste tool in mijn toolbox tijdens coachings en trainingen.
 • Mijn grote inspirators zijn o.a. Oprah Winfrey, Stephen Covey, Napoleon Hill, Simon Sinek, Brene Brown, Danielle Laporte en mijn eigen mama...
 • Ik hou van lekker eten, maar ik kan niet koken. Dat doe ik dus ook (bijna) nooit :-)...
 • Ik denk dat ik een vorig leven gladiator in het Colosseum in Rome ben geweest...of het had een andere reden dat dat bezoek zo'n impact op me had...
 • Ik sta iedere dag om 6 uur op, dan mediteer ik en doe ik aan yoga voordat mijn dag echt begint...
 • Een greep uit de opleidingen die ik heb gedaan; Bedrijfscounselling, KATA Coaching, Transformatie Coaching, Courage Works by Brené Brown, Mediumschap en intuïtieve ontwikkeling, Coaching bij Hoogsensitiviteit. Én HEAO :-))


Ontdekken of je HSP bent? Doe de test!

Ontdek het onontgonnen goud in jou & laat het vrij stromen. Be prepared for miracles...!!

Ontdekken of je HSP bent? Doe de test!
Ontdek het onontgonnen goud in jou & laat het vrij stromen. Be prepared for miracles...!!

De tests zijn onderweg naar jou! Heel veel succes!

Scroll naar top