THE PURPOSE

Podcast

Wat is je purpose, of je why? Hoe vind je die? Is dat zweverig? Is je purpose je baan, een doel, een state of mind?

In deze podcast ga ik op zoek naar antwoorden op deze vragen. Ik interview inspirerende mensen, leiders, doeners, purpose seekers. Zo veel mogelijk verschillende mensen. Ieder met een eigen kijk, een eigen waarheid, eigen ervaringen en een eigen bril.

 

podcast logo purpose

WAT IS JOUW PURPOSE?

BELUISTER DE AFLEVERINGEN HIERONDER

The Purpose Podcast #12 - Marga van Miltenburg, oprichtster van ZIJSpreekt, hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media. Jarenlang maakte ze programma's voor de KRO en ooit zei iemand daar tegen haar; 'jij bent wel heel erg ambitieus', mede refererend aan het feit dat ze vrouw is. Dit is haar altijd bijgebleven en heeft haar wellicht des te meer gesterkt om haar dromen & idealen altijd na te streven.

The Purpose Podcast #11 - Stephan Bosman, bevlogen ondernemer en oprichter van Boost your StartUp. Purpose is altijd een rode draad in zijn leven geweest, in alles wat hij doet of ooit heeft gedaan. 

The Purpose Podcast #10 - Patrick van der Wal, politieagent, ex-militair, veteraan én hoogsensitief. Onlangs lanceerde hij zijn boek 'Gevangen in Gevoel' en het is zijn missie om HSP bekend te maken binnen de harde beroepen.

The Purpose Podcast #9 - Monique de Jong, oprichter van Oohm BV, het centrum voor Puur Zijn in Vogelenzang. Ik sprak met Monique over purpose, ondernemen met passie én in tijden van crisis. Dat is nog eens hard core je hart volgen!

The Purpose Podcast #8 - Tom Falkenstein, Duitse psychotherapeut en schrijver van het boek 'Hochsensibele Männer', met succes vertaald in veel talen, waaronder het Nederlands met als titel 'Hoogsensitieve Mannen'. Een mooi gesprek over HSP, HSP mannen in onze maatschappij en hoe HSP zich verhoudt tot het vinden van je purpose. 

The Purpose Podcast #7 - The Social Good Girl. Amber van Leeuwen is hét gezicht achter het sterke merk The Social Good Girl. Haar ondernemersavontuur startte in Thailand, waar ze startte met helemaal niets. In deze podcast vertelt ze haar verhaal; over de keuzes die ze maakt en hoe ze in een paar jaar tijd een ijzersterk merk en een bloeiende business wist neer te zetten.

The Purpose Podcast #6 - Kristel van Lieshout, van manager bij KPN tot business coach en healer. In deze aflevering praat ik met Kristel over haar purpose, haar keuzes en de weg die ze aflegde om te komen waar ze vandaag staat.

The Purpose Podcast #5 - In deze aflevering praat ik met Eveline Helmink, hoofdredacteur van Happinez, over Purpose. Al jong was ze  visionair in uitgeven en maakte ze op geheel eigen wijze haar krantje. Inmiddels is ze genomineerd voor de Tijdschriften50, de lijst van meest invloedrijke mensen in de tijdschriftenwereld. 

The Purpose Podcast #4 - Interview met Debra Chalmers over purpose: hoe word je medium als je carrière start als verpleegkundige en je daarna diverse managementrollen in de zorg bekleedt? Dit is het pad dat Debra bewandelde en in deze podcast vertelt ze alles over haar journey in het ontdekken en benutten van haar ware potentieel. 

The Purpose Podcast #3 - Interview met Jan Bommerez over purpose: zijn eenvoudige kijk op een thema dat vaak heel ingewikkeld wordt gemaakt volgens hem. Wat het resultaat is van 'on purpose' leven en waarom Jan vindt dat energiemanagement veel effectiever is dan tijdmanagement.

The Purpose Podcast #2 - Interview met Bas Kodden over purpose: over de 4 elementen van een goede purpose en waarom salaris een dissatisfier is

The Purpose Podcast #1 - Interview met Mirjam Spitholt over purpose: wat is het en hoe ontdek je het? Een interview met veel humor waarin Mirjam haar interessante kijk op het leven deelt. 

'Allow your Passion to become your Purpose and it will one day become your profession'

Ontdekken of je HSP bent? Doe de test!

Ontdek het onontgonnen goud in jou & laat het vrij stromen. Be prepared for miracles...!!

Ontdekken of je HSP bent? Doe de test!
Ontdek het onontgonnen goud in jou & laat het vrij stromen. Be prepared for miracles...!!

De tests zijn onderweg naar jou! Heel veel succes!

Scroll naar top