7 dagen lang. Alle ballen op JOU!

De Online Radical Selfcare Challenge

Voor drukbezette multitalenten & alle-ballen-hoog-houders. De kartrekkers, de helden, de cheerleaders. Nu is het even tijd voor JOU.

Ben jij op zoek naar balans, energie, inspiratie, flow & voldoening?

Dan is deze 7-daagse (gratis) online challenge voor jou!

"The world needs that special gift that only you have"

- Marie Forleo

Deze challenge is voor jou!

Dus of je nu werkt in loondienst of zelfstandig, een druk gezin hebt inclusief kinderen of alleen bent, of je houdt van jezelf of daar nog wel eens moeite mee hebt, of je je droom leeft of nog worstelt met de vraag wat die droom voor jou nu precies is; radical selfcare is het startpunt van het leven van je dromen. En als ‘het leven van je dromen’ voor jou als wel heel ver-van-je-bed klinkt, dan is radical selfcare in ieder geval het startpunt op weg naar die balans, energie, inspiratie, flow & voldoening, waarnaar jij op zoek bent.

Radical Selfcare Challenge

Wat zeggen andere deelnemers?

"Overall heeft de challenge mij net weer even die 'schop onder mijn kont' gegeven die ik nodig had om weer wat energieker te worden, gestructureerder en meer rust te creëren. Martine heeft daar zeker goede tools voor aangeboden."

Hanneke 

Ik vond de challenge, toegankelijk, leerzaam en leuk om te doen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in bepaalde situaties die voor mij een reminder waren om de puntjes op de i te zetten. Ik heb ook gelijk actiepunten uitgevoerd op de verkregen inzichten, zoals werkschema en privé schema aanpassen, balans tussen ontspanning en belasting en met dierbare mensen gesproken over mijn gevoelens.
Lieve Martine ik dank je hiervoor!!

Bianca

"De challenge heeft me veel inspiratie en inzichten gegeven. De opdrachten zijn leuk en nemen weinig tijd in beslag én sporen je aan tot doen. Daardoor heb ik al een aantal veranderingen kunnen aanbrengen in mijn privéleven die zorgen voor meer rust!"

Pauline

"Because when you stop & look around, this life is pretty amazing"

Wat gaan we doen?

De Radical Selfcare Challenge is gratis en volledig online te volgen. Als je je vandaag inschrijft, dan kun je morgen beginnen! Gedurende 7 dagen ontvang elke dag een mail met een videoboodschap waarin ik je alles vertel over het thema van die dag. Daarnaast ontvang je per dag een PDF met een opdracht, of iets om over na te denken ter inspiratie. Hoe kun je naar dit thema kijken, hoe kun je dit (meer) voor jezelf inzetten? Ik deel mijn eigen ervaring en geef je tips over alles wat ik leerde in de meer dan 20 jaar waarin ik bezig ben met het thema zelfontwikkeling.

Meld je hieronder (gratis) aan voor de challenge

!
!

.

Terms and Conditions checkbox is required.

Je gegevens zijn veilig en uitschrijven van de nieuwsbrief ( max. 2 per maand) is eenvoudig.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

"Zeg nooit ooit"

- Martine de Troije

Scroll naar top