SPARKLE. Online training - SPARKLE. Work inspired. Live inspired

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPROGRAMMA
VOOR DRUKBEZETTE PROFESSIONALS OP KANTOOR

Banner Why Academy

IS DIT VOOR JOU HERKENBAAR?

 • lijst icoon

  Focus houden is lastig, omdat je heel veel wilt, kunt én doet

 • lijst icoon

  Wil je vaak veel te veel doen op een dag?

 • lijst icoon

  Voel je dat de werkdruk stukje bij beetje het werkplezier uit je zuigt?

 • lijst icoon

  Erger je je aan de onduidelijke communicatie op je werk?

 • lijst icoon

  Vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen?

 • lijst icoon

  Ben je geneigd om anderen te helpen, terwijl je eigen werk dan blijft liggen?

 • lijst icoon

  Heb je geen energie meer om steeds maar weer met alle veranderingen mee te gaan?

EN ... OP HOEVEEL VRAGEN KUN JIJ 'JA' ANTWOORDEN?

Jij voelt je verantwoordelijk voor iedereen.

Maar wie is er verantwoordelijk voor jouw gezondheid en sprankeling? Precies! Jij. En soms is het zo lastig om balans te houden! Vertel mij wat. En daarom help ik je graag door al mijn ervaringen, kennis en inzichten met je te delen, zodat jij het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Get your SPARKLE. on!

sparkle logo

Deze online methode is een mindblowing shift in de manier waarop jij in je werk en in je leven staat. Dat is wat je jezelf geeft met deze praktische methode. Voel je de energie die vrijkomt als je een lucifer aansteekt? Dat is wat SPARKLE. doet met jou. Na de energyboost die SPARKLE. heet, sta jij in je kracht en voel je de verbinding met je werk, je dromen en je doelen. Je bent energiek, je straalt, je maakt bewuste keuzes. Namelijk die keuzes die goed zijn voor jóu. En daarmee ook voor jouw omgeving.

Je hebt een rotsvast vertrouwen in jezelf, in je doelen en in je leven. En je realiseert je dat jij – en alleen jij – elke dag in de hand hebt hoe je dag verloopt. Omdat jij sprankelend gaat leven, steek je andere vuurtjes als vanzelf aan. Je hoeft geen moeite meer te doen om anderen enthousiast te maken. Mensen gaan vanzelf met je mee. Je manager die vindt dat je met geweldige ideeën komt. Je collega die jou super inspirerend vindt. Je partner, vriendinnen, kinderen die zich afvragen wat er met jou is gebeurd. Iedereen om je heen licht op door SPARKLE. Eenvoudig van opzet, life changing als resultaat!

NA HET VOLGEN VAN DE ONLINE METHODE SPARKLE.

 • lijst icoon

  Heb je inzicht in hoe je in elkaar zit, waar je voor staat en hoe je heel dicht bij jezelf kunt blijven

 • lijst icoon

  Weet je dat je meer kunt en durft dan je van te voren had gedacht

 • lijst icoon

  Ben je meer ontspannen en kun je het overzicht bewaken

 • lijst icoon

  Kun je oude patronen doorbreken en komt er plaats voor nieuwe invalshoeken en nieuwe energie

 • lijst icoon

  Kun je je beter concentreren en weet je wat er van je verwacht wordt

 • lijst icoon

  Heb je meer plezier en uitdaging in je werk

 • lijst icoon

  Ben je meer zichtbaar binnen je bedrijf, op een manier die bij jou past

 • lijst icoon

  Zie je hoe jouw baan van vandaag kan bijdragen aan je dromen voor morgen

 • lijst icoon

  Maak je van je droom een plan

“It takes teamwork to make a dream work!”

46068220_1955579441188465_5069757294296694784_n

Dit is Martine de Troije

Je werk en je leven. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is mijn missie om mensen te faciliteren om te doen wat ze het liefste doen. Om hun goud naar boven te halen, hun ware potentieel. Zodat ze dat ook daadwerkelijk kunnen benutten. Want dat is wat de wereld nodig heeft! 

Waar word je blij van en waar loop je vast. In welke aannames ben je door de jaren heen gaan geloven? Wat kun je zelf veranderen en wat zijn zaken waarmee je te dealen hebt? En...hoe ga je daarmee om?

Verandering begint met hele kleine stapjes én, hoe cliché ook, bij jezelf.

Ik word er enorm blij van om te zien wat er gebeurt als mensen los komen van vaste overtuigingen en zich in plaats van ‘in’ hun werk even ‘boven’ hun werk begeven. Om het geheel te overzien. Om te zien wat wel en wat niet belangrijk is. Wat waar en wat niet waar is. Wat een keuze is en wat geen keuze is. En hoe je daarbinnen je werk én je leven zo inricht, dat het je voldoening geeft. Dat het je energie geeft en geen energie kost. Dat werk & leven in balans zijn. 

ZOU HET NIET GEWELDIG ZIJN ALS...

 • lijst icoon

  Je werk hebt waar je plezier en voldoening uithaalt

 • lijst icoon

  Je van de laatste tools en technieken op de hoogte bent om je werk leuker en makkelijker uit te kunnen voeren

 • lijst icoon

  Je van je dromen nu echt eens een plan maakt en je elke dag een stapje zet

 • lijst icoon

  Je collega’s je complimenteren omdat jij je zaakjes altijd zo goed op orde hebt

 • lijst icoon

  Je zelf de rust en het overzicht kunt creëren om je werk in flow en met focus uit te voeren

 • lijst icoon

  Jij korte metten kunt maken met afleiders en stoorzenders

 • lijst icoon

  Je rustig en moeiteloos de constante stroom van werkzaamheden en informatie kunt verwerken

 • lijst icoon

  Je tijd overhoudt voor de werkzaamheden waar je echt blij van wordt

"I am not a product of my circumstances, I am a product of my choices"

- Stephen Covey

1-Ken-je-Verhaal

In deze module ga je jezelf opnieuw ontdekken. Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Waarom zit je waar je zit? Want de allerbelangrijkste persoon die kan zorgen dat jij de resultaten behaalt die je wilt, dat ben jij zelf. Dus, hoe goed ken jij jezelf en jouw verhaal? Dus hoe goed ken jij jezelf en jouw verhaal. Daar gaan we mee aan de slag. Je krijgt hiermee inzicht in je drijfveren en verlangens. Jij legt in deze module de basis voor het plezier in jouw werk en jouw leven.

2-Dromen-_-Doelen

Als je elke dag aan je voorbij laat gaan op de automatische piloot, is de kans klein dat je dromen ooit in vervulling gaan. Om deze te realiseren, heb je een plan nodig. Waar wil je heen, hoe ziet dat eruit en hoe voelt dat als je er bent? En heel belangrijk, hoe kan jouw werk van vandaag bijdragen aan de doelen die jij jezelf stelt voor de toekomst? In deze module wordt jouw persoonlijke SPARKLE. plan helder en tastbaar.

3-Stap-in-de-spotlight

Jij bent de drijvende kracht op jouw afdeling. Als werk bij jou wordt neergelegd, dan weet iedereen dat het goedkomt. Op jou wordt blind vertrouwd. Maar hoe staat het met jouw interne zichtbaarheid? Weet jouw manager ook dat jij meestal degene bent ‘die het wel oplost’. Weten mensen buiten jouw afdeling hoe de hazen bij jullie lopen? Grijp jij de kansen optimaal om te laten zien wie je bent, wat je doet, wat je kunt en welke richting jij op beweegt? Jij gaat in deze module leren hoe je je professioneel en krachtig kunt profileren, op een manier die bij jou past, zodat je echt kunt gaan sprankelen!

4-Where-focus-goes..blue_

Wat jij als keiharde werker vaak vergeet, is zorgen voor jezelf. Toch? Even een break? Nee, te druk! Een gezonde lunch? Nu even niet! En ondertussen zit je op het puntje van je stoel in een compleet verkeerde houding nog snel even dat stuk uit te werken wat je zo moet aanleveren. Je lijf is je tempel! Vergeet dat nooit! Wat heb jij nodig om in balans te zijn? Hoe vaak neem je even de tijd voor mindfulness. Ja, ook op je werk! In deze module leer je om goed voor jezelf te zorgen. Want dan pas kun je ook goed zorgen voor de mensen om je heen. Een module voor mind, soul en spirit. Omdat het zo fijn is. Zen. Focus. Hier en nu. Enjoy.

5-Delen-is-groeien-pink

In deze module kom je echt in contact met de mensen om je heen. Hoe goed ken je je collega? En je manager? En zij jou? Iedereen komt elke dag met een verhaal naar de werkplek. Ken jij dat verhaal? Weet jouw manager wat jouw ambities zijn, zodat hij je misschien af en toe wel een zetje in die richting kan geven? Goede communicatie is de grootste voorwaarde voor prettig en effectief samenwerken. Heel veel tips in deze module over hoe je dat aanpakt.

6-prioritijdsmanagement-black

Focus & flow. Dat willen we allemaal. Na het volgen van deze module heb je overzicht van je werkzaamheden en weet je wat er van je verwacht wordt. Je werkt proactief volgens je eigen planning. Je kunt nu echt gaan knallen en successen gaan behalen. In deze module ga je actief aan de slag met verschillende tools om ervoor te zorgen dat jij door die bomen het bos weer ziet. Vanaf nu sluit je elke werkdag af met het enige juiste gevoel; YES!

7-Be-the-Change-blue

Zeuren en een beetje schoppen, het is op z’n tijd best eventjes lekker. Maar niet langer dan 5 minuten. En alleen als je zeker weet dat je er niemand mee lastigvalt. In deze module leer je handig om te gaan met dingen die op je pad komen. Hoe wil jij samenwerken met je collega’s? Wat verwacht jij van je manager? Aan welke dingen binnen de bedrijfscultuur stoor jij je? Op welke zaken heb jij invloed en hoe pak je dat aan?

8-where-the-magic-happens-pink

Wat je ook doet, doe het met passie, overgave en heel veel plezier. Dan straal je dat ook uit en gaan anderen ook van jouw energie genieten. In deze module kom je stapje voor stapje uit je comfortzone en omarm je alle facetten van je werk en van je leven. Als jij je kunt overgeven aan de universele wetten van het leven, dan kunnen er magische dingen gebeuren. Eh? Universele wetten? Laat je verrassen! Let’s get your sparkle on!

Sparkle. online

€195,-

 • Online training voor onbeperkt aantal deelnemers
 • 8 modules die ervoor zorgen dat je werk van vandaag leuker wordt en je gemakkelijker afgaat. Je leert krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Jouw stip op de horizon wordt je duidelijk en ook hoe je baan van vandaag kan bijdragen aan het realiseren daarvan
 • 24/7 toegang tot de online academie
 • Per module ontvang je jouw persoonlijke werkboek over het thema van die week
 • Exclusieve toegang tot de besloten Facebookgroep
cijfer
Yvonne van Putten

Yvonne van Putten

management assistente / directiesecretaresse Reclamebureau R.E.M.

"Het was voor mij een echte eyeopener dat ik op de goede weg ben en ik heb daarin vooral bevestiging en bemoediging gekregen. Heel fijn! De belemmerende overtuigingen die ik had heb ik mooi kunnen verwoorden naar nieuwe positieve overtuigingen. Deze zijn mij ook echt eigen geworden, zonder dat ik er steeds bewust bij stil hoef te staan. Het is tijdens de training met mij meegegroeid. De programma's, die ik nog niet kende, met name Canva en Trello, vond ik de moeite waard om kennis mee te maken! Ook had ik van te voren nooit gedacht een powerpitch filmpje over mijzelf te maken, laat staan in een Faceboekgroep te plaatsen. Ik ben er trots op dat ik dat heb gedaan. Ik weet dat ik meer kan en durf dan ik van tevoren dacht. Dankzij Sparkle.

Sparkle is een hele leuke training om te doen. Je brengt het geleerde direct in de praktijk, waardoor het meteen goed blijft hangen. Je persoonlijke ontwikkeling krijgt een boost en je leert werken met een paar hele leuke en praktische tools"

Mirona

Mirona van der Weijden-van Dord

notarieel medewerkster bij FKJ Notaris

"Ik wist vooraf niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik heb er heel veel aan gehad en vooral aan al die leuke tools. Super dus. De grootste eyeopener kwam meteen al bij module 1 met de kernwaarden en werkwaarden. Veel mooie inzichten van gekregen. Als ik anderen zou moeten zeggen waarom ze mee moeten doen, dan zou ik zeggen dat je leert hoe je privé goed kan combineren met je werk en dan toch je rust leert vinden. Ook al heb je veel te veel te doen en zo weinig tijd. Je leert een goede planning te maken en jezelf tijd te gunnen om dingen te doen die je steeds wegschuift. Ik vond online werken heel prettig omdat je dan zelf je tijd kunt indelen. Heel fijn"

Lisette van Tol

Lisette van Tol

Teamleader Customer Service Department

"Ik weet niet door welk onderdeel in de training het komt maar op een of andere manier lukt het me in mijn functie meer te ontspannen, dat doet me heel erg goed. De training geeft een "boost" en het geeft je tools om te leren "how to work inspired and live inspired". De inspiratie die deze training oplevert, geeft je energie en daar word je blij van. Wie wil er nu niet blij door het leven gaan? Eigenlijk vond ik alles leuk aan de training maar het meest leuke vind ik de online tools die je zowel prive als zakelijk in kunt zetten en echt nieuw voor mij waren, dit voelde als een ontdekkingsreis"

Ilja-Weeda

Ilja Weeda

Owner of Assistant@Work, Dé Personal Assistant voor de Cultuursector

"Alhoewel ik nog een aantal modules moet doen vind ik de training zeer verhelderend. Maak van je droom een plan, is mijn leidraad geworden! Ook al heb je jarenlange ervaring en denk je dat je alles weet, je wordt door deze training even wakkergeschud en krijgt nieuwe energie om het toch allemaal nog een keer te bekijken en aanpassingen door te voeren waar je je voordeel uit kunt halen. De kwaliteit van de werkboeken is erg goed, fris en verhelderend. Het online leren vind ik prettig. Ik vind het fijn dat je in je eigen tempo de modules kunt volgen. De volgende ronde ben ik er weer bij"

Simone-Visser

Simone Visser

eigenaar SIPACK Webshop Fulfilment

"Sparkle bracht het beste in mij naar boven. Wanneer je een positief en ambitieus persoon bent, dan heb je vaak de passie al mee. Gaandeweg kom je heel veel tegen waarbij de moed af en toe in je schoenen zakt. Dan heb je iemand of iets nodig die jou weer laat *sparklen* om het beste uit je zelf te halen. Dat deed Sparkle voor mij!"

Ingrid-Ravensbergen

Ingrid Ravensbergen

personal assistant - The Executive Network

"SPARKLE. at the office is een zeer nuttige training waarin je jezelf beter leert kennen en waarin je leert hoe je kleine gewoontes kunt veranderen. Het fijne is dat je de training volgt op je eigen tempo maar dat je wel wordt getriggerd door de andere Sparkle deelnemers. In de Facebookgroep worden allerlei handige tips gedeeld en kun je zien hoe anderen de opdrachten hebben uitgevoerd. Dat geeft je veel inzicht. Je leert om je werkdag goed in te plannen en aan de slag te gaan met diverse tools om het zo efficiënt mogelijk te doen. Wat ik het leukste vond? Ik kan niet kiezen: de woordwolk, de tools en de tips over het zespuntenlijstje. Daarnaast kreeg ik inzicht hoe ik het dichtst bij mijn waarden moet blijven, heb ik nieuwe tools die ik kan inzetten en heb ik inmiddels handvatten om minder leuke taken niet langer uit te stellen"

Ellen-Rietveld

Ellen Rietveld

Zakelijk assistent op afroep bij Overdeheg.nl

"SPARKLE. at the office is ook vooral werken aan jezelf. Niet alleen maar tools en tricks, maar die maken het wel extra leuk. Ik vond het online leren fijn omdat ik het op mijn eigen moment kon doen. Ik heb aan de training leuke programma’s overgehouden die ik regelmatig gebruik"

Charlotte-Bal

Charlotte Bal

Hart van de zaak bij CharlyWerkt!@

"De online training van SPARKLE. heeft mijn verwachtingen overtroffen. De training heeft me bewust gemaakt van het feit dat alleen ik verantwoordelijk ben voor m'n eigen (werk)geluk. Je krijgt de handvatten om hiermee aan de slag te gaan en meer. Een echte aanrader dus als je de vonk even kwijt bent. Ik vond eigenlijk alle modules interessant, maar was vooral op zoek naar een goede balans tussen werk & privé. Daarom waren de oefeningen over 'hoe deel je je dag in', 'het belang van een ochtendritueel' en 'meditatie' heel fijn voor mij. Het was ook heel fijn dat er contact was in de vorm van webinars/masterclasses"

Mirjam-ter-Maat

Mirjam ter Maat

FreelaSecretaresse en Virtueel Assistent: Mirjam's Secretariaat

"De training heeft mij meer inzicht in mezelf gegeven. Het gaat wat mij betreft veel verder dan alleen ‘sprankelen op kantoor’. Ik vond het een zeer waardevolle training. Het meest interessant vond ik het onderzoeken van mijn passie. Wow! En ik heb met deze training ook geleerd om wat vaker uit m’n comfortzone te stappen."

Veelgestelde vragen

Deze training is bedoeld voor vrouwen die werkzaam zijn in een kantooromgeving en zichzelf een sprankelend leven gunnen op kantoor en daarbuiten. De training is ook voor alle andere mensen die zich aangesproken voelen door onze missie en thema’s.

Je ontvangt 16 weken lang iedere 2 weken een link naar de module van die week. Je bent vrij om deze training in je eigen tempo te volgen.

Per module moet je ongeveer rekenen op vier à acht uur per week.

Je kunt in termijnen betalen. Zowel voor het basisprogramma als het VIP-programma kun je kiezen om gespreid te betalen.

Jazeker. Of je de training op je werk of thuis volgt, dat is helemaal up to you. Deze methode heeft absoluut te maken met je werk én je leven maar draait vooral om jou!

SPARKLE. online start op het moment dat jij je aanmeld. Je kan dus elk moment instromen.

Jazeker, dat kan. Mail dan even naar info@sparkleattheoffice.nl, dan sturen we je de instructies voor het aanmelden met een groep.

Voor bedrijven maken wij een uitzondering om te betalen als de factuur ontvangen is. Neem hiervoor contact met ons op via info@sparkleattheoffice.nl.

"Elke golf begint als rimpel, maar maakt altijd een verschil"

- Marco Borsato

Sparkle. online

€195,-

 • Online training voor onbeperkt aantal deelnemer
 • 8 modules die ervoor zorgen dat je werk van vandaag leuker wordt en je gemakkelijker afgaat. Je leert krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Jouw stip op de horizon wordt je duidelijk en ook hoe je baan van vandaag kan bijdragen aan het realiseren daarvan
 • 24/7 toegang tot de online academie
 • Per module ontvang je jouw persoonlijke werkboek over het thema van die week
 • Exclusieve toegang tot de besloten Facebookgroep
cijfer

Wil je de online training voor je hele team bestellen en ontvang je liever een factuur? Mail me dan even op martine@martinedetroije.nl.

Interesse in de teamdag ‘Samenwerken in FLOW’? Informeer voor de mogelijkheden via martine@martinedetroije.nl 
of bel T: 06 42546878.

Scroll naar top