UWV WERKFIT

Traject

jouw hooggevoeligheid als jouw absolute KRACHT!

✔️      Je bent even vastgelopen
✔️      Je zit, bewust of ongewild, ‘in between jobs’
✔️      Je ontvangt momenteel een WW- of ZW-uitkering van het UWV

 

Lees dan verder!

Het UWV biedt graag nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen. Dat nieuwe perspectief is in dit geval de impact die hooggevoeligheid kan hebben op je werk. Op het soort werk dat je leuk vindt, een werkplek die bij je past en een werkomgeving waarin jij gedijt.

Over hooggevoeligheid is nog veel te weinig bekend, er rust een taboe op, of er wordt onzin over gesproken. Hoogtijd om hier verandering in te brengen, zodat het onbenutte potentieel dat in heel veel hooggevoeligen verborgen ligt, optimaal tot uiting kan komen.

Hooggevoelige mensen zijn de meest loyale en hardwerkende werknemers, met oog voor het grotere geheel die echt een verschil kunnen maken in een organisatie, mits ze de juiste omgeving voor zichzelf creëren en/of voor ze gecreëerd wordt. Dáárom is het zo belangrijk dat we hooggevoelige mensen ‘werkfit’ maken.

 

BEN JE UITGEVALLEN DOOR: 

 • Burn-out
 • Bore-out (hooggevoelige én hoogbegaafde mensen)
 • Depressie
 • Onbegrepen psychische en somatische klachten
 • CVS
 • Fybromyalgie

EN ZIJN DIT VOOR JOU BELANGRIJKE THEMA'S:

 • Hooggevoeligheid en zelfzorg
 • Persoonlijke eigenschappen
 • talenten/kwaliteiten/eigenheid/competenties
 • Persoonlijke waarden
 • Interesses
 • Werkcontext; wat past?
 • Waar, wie, hoe de stap naar werk te zetten?

Na een klikgesprek ga jij in contact met jouw contactpersoon van het UWV en na akkoord gaan we samen aan de slag. Het traject vindt plaats in fases; de intake, de verdieping en de afrondende fase en verdiepende vragen als wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat besluit ik, waar vind ik dat en hoe kom ik daar, vormen de basis van een traject.

Uitgebreid kleurenpalet
Een traject is altijd maatwerk. Naast traditionele coaching maak ik gebruik van een uitgebreide mix van tools, denk aan; KATA, mindfulness & visualisatie, Human Design, EFT, Heartmath, transformatief & intuïtief coachen, outdoor-coaching, transactionele analyse, ladder van zelfvertrouwen, creatieve reflectieopdrachten etc. Het werken met de combinatie van body & mind maakt dat blokkades weer gaan stromen.

HOOGGEVOELIG HEEL GEWOON

Ik ben voor deze trajecten verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon, hét opleidingsinstituut en kenniscentrum in Nederland op het gebied van hoogsensitiviteit, dat zich bezighoudt met het opleiden van professionals in het onderwijs, de zorg en HR en daarnaast onderzoek en kennis over hooggevoeligheid toegankelijk maakt voor iedereen.

Wetenschappelijk funderen, ervaringsgericht leren en praktijkgericht werken zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Als leverancier van het UWV zetten we ons in voor een plek voor hooggevoeligheid op de werkvloer. Samen met ons netwerk van hoogggevoeligheidsdeskundigen bieden we diverse vormen van coaching aan door het hele land.

DSC02578

'You often feel tired, not because you have done too much, but because you've done too little of what sparks a light in you...'

-unknown

 

WAT GAAN WE DOEN EN WAT lEVERT hET oP?

Voor UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten.

Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, neem contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Heb je vragen? Laat het mij weten of neem contact op met: info@hooggevoeligheelgewoon.nl of T: 05 70 64 30 53.

Keurmerk-hooggevoelig-heel-gewoon-hooggevoeligheidsdeskundige
hsp

Wauw! Wat een traject heb ik gehad bij jou Martine. Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden. Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.
Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar! Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.
Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Scroll naar top